Geleen in vorm

Gerhard Fritschy (1919-1999)

º Het verhaal van de overtollige mens (1999)

º Kennismaking bij het afscheid (2000)

George Tielens (1888-1950) Kunstenaar en Gentleman

Geleen in Beeld

Het tweede boekje in de Geleen serie, ‘Geleen in BEELD’ uit 1998, ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Rabobank, beschrijft een fiets-en wandelroute langs 32 respectievelijk 10 beelden in en rond het centrum van Geleen.

De beschreven beelden zijn uit de periode 1945 – 2000.

Auteur: Paul Willems.

Het voorwoord werd verzorgd door J. Coenen.                            ISBN: 90-804574-1-8

Van schoolbord naar smartboard

‘Van schoolbord naar smartboard’, schetsen uit de geschiedenis van het voortgezet onderwijs in Geleen is uitgegeven ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Graaf Huyn College, dat is ontstaan uit een fusie van vier scholen voor voortgezet onderwijs in Geleen in 1998.

Redactie: Harry Strijkers, Piet Smeets, Carla Grootjen.

Voorwoord: Jan Kessels, voorzitter centrale directie Graaf Huyn College.