Ger Oldenbeuving (1936-2009)

Feestelingen en Historische Mijlpalen 2009

Ode aan Limburg en Gelaen

‘Ode aan Limburg en Gelaen’ is uitgegeven ter gelegenheid van 100 jaar Gemengd Koor Zanglust Geleen.

Deze uitgave gaat vergezeld van een DVD met een uniek drie Korenconcert uitgevoerd door Gemengd Koor Zanglust Geleen,

Geleens Mannenkoor Mignon en Gemengd Koor Voces Vocales Geleen op 24 januari 2009.

Samenstelling: Harry Strijkers.

Het voorwoord is geschreven door Ir. W. Gielkens, voorzitter Stichting MEG.

ISBN : 978-90-810607-6-9