Banners-fragment4.006

schug_logoSCHUG
Een uitgeverij zonder winstoogmerk die zich toelegt op het uitgeven van boeken in fysieke en virtuele modus met betrekking tot het culturele verleden en aansluitende heden in en rondom Geleen

Marieke RusselSchermafbeelding 2014-10-30 om 23.19.49 Visual Artist
Born in Ede – The Netherlands,
She is born out of a artistic family, her father Charles was painter and graphic artist, Marieke works with many several materials, and her remarkable sensitive soul urge her on to make this work

vI_LENskGemeente Sittard_Geleen
Website Gemeente Geleen-Sittard.

HeemkundeGeleenHeemkundevereniging Geleen
Dat Geleen een rijke eigen cultuur en historie heeft, bewijzen de vele boeken en andere geschriften die verschenen zijn.
Dat is in ieder geval het devies van de Heemkundevereniging Geleen.

imagesMuseum Het Domein
Museum Het Domein is een relatief jong museum voor hedendaagse kunst en stedelijke historie en archeologie.

aanbodeducatie.biblionova.nlBiblioNova
BiblioNova is de naam van 16 openbare bibliotheken en enkele servicepunten in de gemeenten Beek, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Schinnen en Stein.

photoVVV Zuid-Limburg
In Zuid-Limburg is echt voor iedereen iets te beleven. Deze site maakt u vast enthousiast. Maar u moet het écht zelf komen ervaren!

logomenuVereniging Sittards Verleden
Voor iedereen die belangstelling heeft voor het verleden van onze stad en streek.

Schermafbeelding 2015-09-02 om 12.20.58

Theatergroep SAS
Theatergroep SAS (Stichting Amateurtheater Swentibold) ontwikkelt en speelt theaterprojecten in de meest brede zin van het woord.